Projekti in implementacije informacijske infrastrukture

 

Projekti in implementacije informacijske infrastruktureInformacijska infrastruktura podjetja je sistem strojne opreme in programskih rešitev, ki sestavljajo informacijsko bazo podjetja in podpirajo medsebojno delovanje procesov poslovanja. V sodobnih družbah je IT infrastruktura ključnega pomena pri zagotavljanju povezave za osnovne poslovne procese, učinkovitega delovanja posameznih oddelkov in varnosti poslovnih podatkov.

Pravilna vzpostavljena informacijska infrastruktura prihrani materialna in tehnična sredstva za opravljanje osnovnih nalog podjetja. Zato je pri izbiri informacijskih rešitev in tehnologij zelo pomembno upoštevati vse zahteve podjetja pri avtomatizaciji poslovnega procesa, delež stroškov in dobička pri implementaciji informacijske tehnologije.

Projekti in implementacije informacijske infrastruktureOblikovanje in zagotavljanje zanesljive infrastrukture, ki podpira kakršno koli dejavnost (ki je sestavljena iz strežnikov, omrežja in osebnih ter prenosnih računalnikov) zahteva prizadevnost, izkušnje in strokovno znanje v široki paleti tehnologij.

Sistemski inženirji v podjetju Pronid imajo več kot 13 let izkušenj pri oblikovanju, namestitvi in vzdrževanju strežnikov, omrežij ter računalnikov za zagotavljanje platform, ki podpirajo podjetja in delujejo na njih.

 

Projekti in implementacija informacijske infrastrukturePronid Vam pomaga pri razumevanju, kakšno tehnologijo je najbolje uporabiti, da bo ustrezala vašemu podjetju. To pomeni, če nam poveste kaj delate in kako si želite delati, Vam lahko povemo kakšno IT infrastrukturo je treba vzpostaviti, kakšne strežnike potrebujete, kakšen naj bo dostop do podatkov in kako naj bodo varovani, opredelimo Vam tipe osebnih in prenosnih računalnikov, ki jih potrebujete in kakšno mrežno infrastrukturo potrebujete za povezavo osebja z Vašimi informacijami.

Izvajamo celovite rešitve IT infrastrukture, ki upoštevajo možnost razvoja sodobnih tehnologij in temeljijo na zagotavljanju celotnega spektra IT storitev za učinkovito delovanje poslovnih procesov v Vašem podjetju.

Uporabljamo zanesljive rešitve, da podamo poslovne informacije ljudem, ki jih potrebujejo – ne glede na to ali imate eno pisarno s peščico uporabniki ali pa nacionalno več pisarniško organizacijo, ki podpira več sto uporabnikov s kompleksnimi zahtevami z oddaljenim dostopom.

Izkušnje in certifikati


Da bi naše stranke dobile najboljšo možno rešitev, je podjetje Pronid vzpostavilo trdna poslovna partnerstva z vodilnimi v industriji IT ponudnikov.

Certificates of our IT professionalsNaši IT strokovnjaki imajo visokošolska spričevala, diplome, kot tudi certifikate Microsoft MCP in MCSE, HP ASE-MASE, Citrix CCA, Cyberoam Certified Network & Security Professional – CCNSP, ki dokazujejo, da imajo strokovne spretnosti in znanja za delo z rešitvami, ki jih zagotavljamo.

Pronid ima edinstveno ekipo zadovoljnih, navdušenih in certificiranih strokovnjakov, ki skrbijo za delo, ki ga opravljajo in dosežene rezultate.