IT servis in vzdrževanje

 

IT servis in vzdrževanjeReden servis in vzdrževanje IT infrastrukture in opreme je ključ do uspeha pri poslovanju vsakega podjetja. Računalniki, operacijski sistemi, uporabniški programi, komunikacijska oprema in vsa celotna IT infrastruktura morajo vedno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje Vašega podjetja.
 
Kaj se zgodi, če Vaše omrežje in infrastruktura ne deluje več in nihče ne skrbi za reševanje težav?

Izgubljate na produktivnosti ….

Vpliva na moralo zaposlenih ….

In zamudite poslovne priložnosti.

 

Organizacije in podjetja morajo razumeti, kako kritična je podpora in vzdrževanje, da lahko povečajo svojo konkurenčno pozicijo. Zaradi prikrite kompleksnosti omrežja in infrastrukture v današnjem času mnoge organizacije naletijo na probleme in ovire, kadar se pojavijo težave pri obvladovanju najnovejših tehnologij.

Najpogostejša napaka

IT servis in vdrževanje

Mnoge organizacije menijo, da njihovo omrežje ali strežnik ne bo doživelo izpada tako zlahka, zato je ta previdnost vedno razvrščena nizko na njihovi lestvici. Odzivni čas je vedno problem, kadar se pojavijo težave – proizvajalec opreme se bo odzval glede na tip pogodbe oziroma glede na razpoložljivost njihovih inženirjev. 
Ko je IT infrastruktura enkrat postavljena, Vam priporočamo, da se vzpostavi storitvena in vzdrževalna pogodba, da ohranimo delovanje nove infrasturkture na optimalni ravni in da je podpora na dosegu. Pogodba o sistemski podpori in vzdrževanju IT infrastrukture Vam omogoča, da se osredotočite na ključne poslovne procese, strateške cilje in osnovno dejavnost Vašega podjetja in prihranite do 30 odstotkov proračuna z znižanjem operativnih stroškov na področju informacijske tehnologije.

Pri Pronidu Vam zagotovljamo uspeh s tem, da uporabljamo samo certificirane inženirje, ki so dodeljeni Vaši organizaciji. Z dodelitvijo inženirja Vaši organizaciji, Vam zagotovimo rešitev IT problemov in težav v najkrajšem možnem času. Prav tako pa je dodeljena oseba Vaš notranji svetovalec za dragocene nasvete o Vaši IT infrastrukturi.