Gostovanje

 

Hosting on Pronid serversNašim strankam ponujamo gostovanje na naših strežnikih ali možnost kolokacije za Vašo opremo, prav tako pa imamo na voljo infrastrukturo za gostovanje Vaših aplikacij, programske opreme in spletnih strani.

Vsako podjetje ima edinstvene informacijske zahteve, zato ponujamo širok nabor rešitev gostovanja. In ker lahko najboljša konfiguracija za Vaše podjetje obsega več kot eno platformo, Vam lahko pomagamo združiti in uskladiti ter tako ustvariti optimalno računalniško rešitev za Vaše potrebe.

Od oblakov, namenjenih le Vam, do nekje vmes, Vam lahko pomagamo graditi rešitve, ki bodo najbolje zadovoljile potrebe Vašega poslovanja in proračuna.

Hosting on Pronid servers Pred nekaj leti je bil edini način za pridobitev naprednega načrta gostovanja strani ta, da ste naročili namenski strežnik. Kot rezultat nedavnih izboljšav aplikacijske programske opreme, so bili predstavljeni virtualni strežniki, ki so hitro postali eden izmed najbolj pogosto uporabljenih platform za spletno gostovanje, saj ponujajo najvišjo zmogljivost po zelo ugodni ceni. Znan tudi kot zasebni virtualni spletni strežnik ali virtualni namenski spletni strežnik, je strežnik za spletno gostovanje in je odlična rešitev za “požrešne” spletne strani.