Mrežne rešitve

 

Mrežne rešitve - LAN, WAN, WLANMrežne rešitve podjetja Pronid temeljijo na najnovejših tehnologijah in rešitvah vodilnih proizvajalcev. Lahko govorimo o LAN, WAN ali WLAN omrežjih, vedno je naš cilj uporaba napredne in zanesljive opreme, ki omogoča optimalen pretok podatkov.

Omrežne rešitve podjetja PronidPronid poskrbi za vse Vaše potrebe, ko gre za načrtovanje, gradnjo ali nadgradnjo Vašega omrežja. Mi lahko oblikujemo in implementiramo omrežja, ki segajo od povezav le nekaj računalnikov za skupno rabo interneta, pa vse do povezav večih pisarn preko prostranih omrežij (WAN) z uporabo zasebnih virtualnih omrežjih (VPN).

Lahko namestimo in vzdržujemo CAT 5, CAT 6, optična vlakna ali brezžično omrežje pri Vas doma ali v pisarni in poskrbimo, da je Vaša infrastruktura sposobna obvladati Vaše potrebe, medtem ko Vaše podjetje raste in se tehnologija spreminja.

WLAN omrežjaPri mrežni infrastrukturi ne gre le za napeljavo – pomeni tudi imeti pravo strojno opremo in pravilno konfiguracijo, ki izkoristi zmogljivosti, ki jih imate. Specializirani smo za načrtovanje in uvedbo omrežja.

Postavitev omrežja, ki deluje hitro in zanesljivo, zahteva načrtovanje in skrbno presojo. Mi to načrtujemo za Vas in Vam priporočamo glede na Vaše potrebe. Mi se ne odločimo kar za “najnovejše in najboljše”. Prej se posvetujemo z Vašimi ponudniki programske opreme, da vidimo kaj želijo delati, ocenimo, kako boste izkoristili svoje omrežje in pri vsem tem upoštevamo tudi Vaš proračun. Potem, ko imamo vse koščke informacij, naredimo izobražena priporočila za rešitev, ki bo zanesljivo delala za Vas.