STORITVE

IT INFRASTRUKTURA

PROJEKTI IN IMPLEMENTACIJE

Informacijska infrastruktura podjetja je sistem strojne opreme in programskih rešitev, ki sestavljajo informacijsko bazo podjetja in podpirajo medsebojno delovanje procesov poslovanja. V sodobnih družbah je IT infrastruktura ključnega pomena pri zagotavljanju povezave za osnovne poslovne procese, učinkovitega delovanja posameznih oddelkov in varnosti poslovnih podatkov.

Pravilna vzpostavljena informacijska infrastruktura prihrani materialna in tehnična sredstva za opravljanje osnovnih nalog podjetja, zato je pri izbiri informacijskih rešitev in tehnologij zelo pomembno upoštevati vse zahteve podjetja pri avtomatizaciji poslovnega procesa ter delež stroškov in dobička pri implementaciji informacijske tehnologije.

Oblikovanje in zagotavljanje zanesljive infrastrukture, ki podpira kakršno koli dejavnost, in je sestavljena iz strežnikov, omrežja in osebnih ter prenosnih računalnikov, zahteva prizadevnost, izkušnje in strokovno znanje v široki paleti tehnologij.

Sistemski inženirji v podjetju Pronid imajo več kot 13 let izkušenj pri oblikovanju, namestitvi in vzdrževanju strežnikov, omrežij ter računalnikov za zagotavljanje platform, ki podpirajo podjetja.

Partnerstva v IT industriji

Za zagotavljanje najboljših možnih rešitev smo vzpostavili trdna poslovna partnerstva z vodilnimi podjetji v industriji informacijske tehnologije. 

Certificirani strokovnjaki

Naši zaposleni imajo visokošolska spričevala, diplome ter Microsoftove certifikate, ki dokazujejo, da imajo strokovne spretnosti in znanja za delo z rešitvami, ki jih zagotavljamo.

Izkušena ekipa

Pronid ima edinstveno ekipo zadovoljnih, navdušenih in certificiranih strokovnjakov, ki skrbijo za delo, ki ga opravljajo, in dosežene rezultate.