Oddaljena pomoč in podpora

 
 
IT remote help and supportUporabljamo vodilno programsko opremo za oddaljeno podporo v IT industriji:

GoToAssist   in TeamViewer

Oddaljena podpora je stroškovno učinkovita rešitev za Vaše podjetje. Omogoča Pronid strokovnjaku, da dostopa do Vašega računalnika in popravi večino napak. Oddaljena podpora Vam prihrani denar in čas in omogoča, da Vam Pronid strokovnjak zagotavlja podporo kjerkoli na svetu, kjer imate dostop do interneta. Ni pomembno, če je namizni računalnik, strežnik ali omrežna naprava, mi se lahko povežemo in Vam pomagamo kadarkoli in kjerkoli.

GoToAssist
GoToAssist je vodilni na svetu v oddaljeni podpori. Že več kot desetletje zagotavljajo orodja na osnovi oblaka za podporo ljudem in tehnologiji. Pionir v industriji še naprej vodi na področju inovacij in zadovoljstvu strank. Njihova imena izdelkov so se morda spremenila v preteklih letih, vendar je njihova filozofija ostala enaka: zagotavljanje rešitve, ki je enostavna za uporabo, stroškovno učinkovita in na katero se stranke lahko zanesejo.

TeamViewer
TeamViewer se poveže s katerim koli računalnikom ali strežnikom po vsem svetu v nekaj sekundah. Lahko upravljate s partnerjevim računalnikom, kot da bi sedeli tik pred njim. TeamViewer-ju zaupa že več kot 100 milijonov uporabnikov, postanite eni izmed njih!